FOTO/VIDEO  BS Telecom Solutions d.o.o na Sajmu gospodarstva Mostar 2018.

BS Telecom Solutions d.o.o na Sajmu gospodarstva Mostar 2018.

...kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitim tehnološkim istraživanjima.

„U posljednjih šest godina smo prisutni kao tvrtka koja se bavi traffic management sistemima. Želim istaknuti kako smo opremili preko 25 kilometara tunela u cijeloj regiji. Održavamo naplatni sustav na autoputevima u BIH i prisutni smo na tržištu zapadne Europe", kazao je Edin Gazić iz sektora za nabavke i prodaju.
Koncept rješenja koje nude je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti.

Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.
Zbog težnje ka stalnom napredovanju i zadovoljenju zahtjeva kupaca, konstantnim poboljšanjem usluga i proizvoda, BS Telecom Solutions je uspostavio sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2008.
BS Telecom Solutions je jedna od tvrtki partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji Koridora Vc. Posjetiti ih možete na štandu u Paviljonu 2 sajma gospodarstva Mostar 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa