FOTO  FOTO/ Amel Tuka i BH Telecom unijeli radost u Roditeljsku kuću

FOTO/ Amel Tuka i BH Telecom unijeli radost u Roditeljsku kuću

Najljepše priče nastaju u Roditeljskoj kući, a pišu ih srca dobrih ljudi koji ne ostavalju djecu oboljelu od raka i njihove obitelji same u njihovoj najvećoj borbi. Borbi za život.
Neizvjesnost, iščekivanje, strah ispunjavaju dane onih koji se nađu pred najvećim iskušenjem. U tom teškom životnom periodu oni trebaju ljubav, brigu, razumijevanje.

Osjećaj da ostaju sami pred velikom nevoljom teška je prepreka prema sreći, prihvaćanju i pobjedi.

Taj osjećaj nestao je sa ulaskom Amela Tuke i v.d. generalnog direktora BH Telecoma Sedina Kahrimana i v.d. izvršnog direktora Elvedina Kanafije u Roditeljsku kuću. Podrška, osmijeh i razumijevanje koje su pokazali otjeralo je crne oblake. Unijeli su sunce, radost i veselje na lica najvećih heroja i njihovih roditelja ništa manjih heroja.

Pored pozitivne energije i toplih zagrljaja, Amel, gdin. Kahriman i gdin. Kanafija su zaigrali djecu igrajući njihove omiljene igre pa čak su organizirali i mini utrku na zahtjev najmlađe djevojčice Anide, koja se pokazala kao velika pobjednica na svim životnim poljima pa i na stazi sa našim Amelom Tukom.

Brojni pokloni koje su donijeli iz BH Telecoma su dodatno usrećili dječicu.

„Danas sam ovdje kao prijatelj i kao roditelj, jer pružiti podršku, olakšati svakodnevnicu djeci i roditeljima koji borave u Roditeljskoj kući je najmanje što možemo učiniti. Na ovaj način želimo da im pokažemo da nisu sami u svojoj borbi i da u Upravi i zaposlenicima BH Telecoma uvijek imaju prijatelje i podršku.

Također, želimo da izrazimo podršku g. Kubatu i ostalim zaposlenicima koji rade plemenit posao, pomažu djeci i roditeljima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji i trude se da im olakšaju boravak tijekom liječenja.

Roditeljska kuća nudi pomoć i nadu djeci i njihovim roditeljima, a mi smo ponosni što je BH Telecom uz Roditeljsku kuću od osnivanja Udruženja 2003. godine.

Kao što znate, Uprava i zaposlenici BH Telecoma te nogometni reprezentativac Miralem Pjanić su pokrovitelji dva apartmana, Visibaba i Kućica, ali i pored ove pomoći, trudimo se da redovno posjećujemo Roditeljsku kuću, družimo se sa djecom i roditeljima i pokušamo im donijeti još malo osmijeha i sreće jer njihov osmijeh je najvrijednija stvar na svijetu“, rekao je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora BH Telecom-a.

Ova priča je samo potvrda već odavno rođenog prijateljstva, koje će se nastaviti njegovati i u budućnosti.

Zajednički ćemo raditi na što boljoj podršci djeci oboljeloj i liječenoj od raka te cjelokupnim obiteljima koje su se našle i koje će se naći pred životnom borbom, stoji u priopćenju.