Dražen Budiša: Tito je naručio ubojstvo Bruna Bušića!

Tito, Bruno Bušić, Tito, josip broz tito, mig 15, Željko Komšić, Tito, Tito, memoari, Tito, žene, josip broz tito, tajne, špijun, Tito, komunizam, zabrana, Tito, Ubojstvo u Titovo ime, Zagreb

Urednik knjige je Dražen Budiša,a za izdavača se potpisuje prof.Ante Žužul iz Školske knjige.Veliki broj imoćana,kao i poklonika lika i djela Bruna Bušića,okupio se na predstavljanju Mijatovićeve knjige,odajući i time poštovanje prema najistaknutijem pojedincu brojne hrvatske emigracije, piše slobodna dalmacija.

O knjizi je govorio Ferdo Bušić,prvi Brunov susjed iz Vinjana Donji,ali i njegov prijatelj iz zatvora,potom prof.Ante Žužul,Dražen Budiša i sam autor.

Posebno upečatljivo slovo održao je Dražen Budiša,govoreći o prijateljevanju sa Brnom Bušićem,njegovom djelu ,njegovoj popularnosti među današnjim naraštajima.

- Znamo tko je naručio ubojstvo Bruna Bušića u Parizu.To je Josip Broz Tito,ali ne znamo egzekutora.No,to i nije bitno,bitno je sada Brunovo djelo,njegova neiscrpna ljubav za Hrvatsku,koja i nam treba biti vodilja ,a posebno mlađima čije vrijeme tek dolazi. Grlimo Domovinu,a čuvajmo državu istaknuo je Dražen Budiša.

braco ćosić