Žena nožem usmrtila supruga

Žena nožem usmrtila supruga
Kako doznajemo, oko 16.30 sati supružnici su se sukobili u svojoj obiteljskoj kući. Što je bio povod svađe za sada nije poznato, no u jednom trenutku žena je dohvatila oštri predmet , najvjerojatnije nož, i njime nasrnula na muža. Je li se u tom trenutku pokušavala od njega obraniti pokazat će istraga. Navodno ju je on prvi udario lopatom.

Izvjesno je da mu je ona tada zadala nekoliko ubodno-reznih rana. Ozlijeđeni muškarac počeo je posrtati, da bi na kraju beživotno pao na pod svog doma. Iskrvario je prije nego što su mu liječnici uspjeli pomoći.

Naime, kada je shvatila što se dogodilo, odnosno da joj je suprug teško ranjen 60-godišnjakinja je pozvala Hitnu pomoć koja je i stigla na mjesto tragedije u Stipan. Na žalost 65-godišnjaku nije bilo spasa.

Zato je u Stipan ubrzo pozvana i policijska ophodnja koja je privela 60-godišnjakinju na kriminalističko istraživanje.

U obiteljskoj kući do kasno navečer nastavljen je očevid kojim bi trebale biti utvrđene sve okolnosti što su prethodile ubojstvu, odnosno je li muškarac prvi napao svoju suprugu ili je pak ona bila ta koja je inicirala svađu i napad.

Prema za sada dostupnim informacijama, policija do sada nije postupaka zbog nasilja u ovoj obitelji, no nije isključeno da je nasilnih ispada bilo i ranije.

Hina