Žena iz BiH po Hrvatskoj prodavala 14-godišnju kćer za seks

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Doznaje se da je jednu 23-godišnjakinju držala kao ropkinju, a s muškarcem (31) dogovorila je i prodaju svoje maloljetne kćeri za 20.000 eura u svrhu seksualnog iskorištavanja.
Nakon uhićenja 39-godišnjakinje iz BiH, šibenska policija još uvijek traga za njenim ocem 55-godišnjakom. Obiteljski biznis 'otac i kćer' pokrenuli su još u travnju ove godine, piše Dalmacijanews.

Naime, nakon što su doznali da 23-godišnja djevojka traži posao, ponudili su joj rad u Hrvatskoj te njenoj majci isplatili čak 2.000 eura predujma. Djevojku su potom nagovorili da izradi lažne dokumente, te da s njima dođe u Hrvatsku. Djevojka je tako i učinila, a kada su je doveli u Šibenik, prvo su joj oduzeli isprave, a potom je prisiljavali na 10-satno skupljanje sekundarnih sirovina, posao za koji nikada nije bila plaćena. Osim toga, morala je obavljati i kućanske poslove u kući u kojoj je bila smještena.

Ta ista 39-godišnjakinja 2010. godine pokušala je dvaput prodati vlastitu maloljetnu, 14-godišnju kćer. Kako to tada nije uspjela, ove je godine dogovorila prodaju 31-godišnjaku za novčani iznos od 20.000 eura, a s ciljem seksualnog iskorištavanja djevojčice.
''Do realizacije dogovora između osumnjičenih nije došlo zbog otkrivanja osumnjičenih od strane policije'', kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. Svi su nakon istrage privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, piše Dalmacijanews.

IZVOR:Dalmacijanews