ZBOG KLAĐENJA Srpsko-ruska mafija tjera dječake iz BiH da sudjeluju u KRVAVIM tučnjavama

crna kronika, mafija
Prema informacijama koje dolaze iz Crne Gore u posljednje vrijeme organiziraju se ilegalne tučnjave između dječaka starih od sedam do 12 godina. Iza toga stoje ruske i srpsko - crnogorske mafijaške grupe, a u igri je veliki novac. Tuče, uz klađenje, organiziraju se u svim državama nastalim raspadom bivše Jugoslavije, dakle i u BiH. Da bi zameli tragove i sačuvali tajnost, ali i ekskluzivitet, tučnjave se u jednoj državi organiziraju samo jednom godišnje. Koriste se i tzv. internet kamere pa se tako osiguravaju izravni prijenosi što omogućava klađenje i tijekom tučnjava.

Isti izvori kažu da se tijekom tih tučnjava između dječaka, kojih bude pet-šest obrne oko 500.000 eura. Opklade i isplate novca obavljaju se preko off-shore firmi i njihovih računa koje je teško otkriti.

Organizatori pronalaze dječake od sedam do 12 godina na različitim mjestima širom područja i uglavnom su to djeca bez roditelja, delinkventi ili oni koje su roditelji prodali! Što se toga tiče, mafijaši su sigurni jer znaju da za te dječake nitko nikada neće pitati. Nalaze ih i u domovima za napuštenu djecu i odvode sa sobom. O njihovom zdravlju uglavnom brinu umirovljeni liječnici, studenti medicine ili liječnici koji su ostali bez dozvole za rad. Takvi dječaci su pod stalnom kontrolom njihovih vlasnika, a njihove borbe su brutalne i krvave.

Izvor: San