Zapaljeno auto predsjednici udruge žena iz Mostara

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
"Bila sam još budna iza ponoći i gledala TV kada se vani čula strahovita detonacija. Prvo sam pomislila da je netko bacio pirotehničko sredstvo povodom Bajrama. Istrčala sam i imala što vidjeti. Auto je gorio i od eksplozije je bio odbačen na ulaznu kapiju. Budući da je vjetar jako puhao, vatra je prijetila proširiti se na kuću preko razasutog benzina. Susjedi su pomogli i gasili požar, a ubrzo su stigli i vatrogasci. Sreća u nesreći je bila što su na vrijeme stigli ugasiti i tako spasiti kuće koje se nalaze jedna do druge. Bilo je baš dramatično", kaže za Večernji list oštećena koja ne želi ni pomisliti da je ovaj piromanski čin povezan s njezinom poslom oko zaštite žena pogođenih ratnim strahotama.

"Mogle bi biti stotine drugih razloga", tvrdi Ćorić.

Ipak, susjedi vjeruju da je upravo zbog toga što u posljednje vrijeme nesretne žene sve više slobodnije svjedoče protiv optuženika za ratne zločine, ova udruga mnogima ‘trn u oku'.

"Saja se ni s kim nije osobno posvađala. To je sigurno. Riječ je o ženi koja bi svakome pružila ruku i utjehu, bez obzira na vjeru i naciju. S druge strane, nikako se ne može raditi o slučajnosti jer je njezina kuća dosta zavučena. Dakle, piroman je ciljano išao uništiti njezinu imovinu i ugroziti joj život", tvrde za Večernji list mještani koji sporne noći nisu čuli ni vidjeli ništa sumnjivo.

Kako se neslužbeno spominje, netko je prethodno razbio staklo i u vozilo ubacio zapaljivu bocu, tzv. molotovljev koktel.

Foto: Ilustracija