VIDEO  Zapaljen automobil savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića

Andrija Kulić
Ilustracija/Hercegovina.info

U centru Bijeljine sinoć oko 22:25, nepoznate osobe su zapalile automobil “Renault Clio” u vlasništvu Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke Alumine.

Vozilo je potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika, objavio je Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS-u.

Vatrogasci su intervenirali i ugasili požar koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija vrši uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinitelji.

Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada, te da nije imao prijetnji.

“Automobil je zapaljen, vjerojatno je prvo poliven benzinom pa je izazvan požar. Ne znam tko bi ovo mogao uraditi i koji su motivi jer nisam imao nikakve prijetnje, niti upozorenja u posljednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam tko bi to mogao biti, rekao je Vukanović.

https://www.youtube.com/watch?v=KFDyFXoWTM0&feature=emb_logo

Ostaje da se vidi da li će policija pregledom kamera i istragom utvrditi tko je počinitelj i koji su motivi paljenja automobila, jer je ovaj događaj uznemirio i uplašio stanare okolnih zgrada i građane Bijeljine, piše Fokus.