Zamršeni “ljubavni trokut” u Posušju koji je završio tučnjavom djevojaka

Očevidci i osobe bliske sukobljenim stranama pretpostavljaju da je problem nastao zbog “ljubavnog trokuta”, koji je zamalo rezultirao teškim posljedicama.  

Izbačene iz diska


Očevici kažu da se nastavnica tjelesnog Marija Galić (26) pred gostima potukla s 24-godišnjom djevojkom koja se nalazila u diskoteci “Galery“. Vlasnik diskoteke Perica Ćurdo ih je zbog naguravanja izbacio, te im je rekao da sukob riješe negdje drugdje.
- Marija i Martina su tada izišle iz diskoteke tako da nisam vidio što se dalje dogodilo, rekao je Ćurdo.
Tučnjava se potom nastavila vani ispred diskoteke, a scenu je promatrala skupina od desetak mladića i djevojaka, ali nisu ništa učinili. Svjedoci tučnjave ispred diskoteke kažu da je neposredan uzrok bila Marijina ljubomora.
- Marija je optužila Martinu da se “spetljala” s njezinim dečkom Robertom, kazali su očevici.

U Posušju nastavnica zajedno sa sestrom pretukla djevojku zbog dečka

SMS poruke

Kako se priča, Robert se dopisivao s Martinom, inače njegovom bivšom djevojkom, zbog čega je Mariji “pukao film”. Marija je optužila Martinu da je njezin dečko vara s njom, te ju je počela udarati po licu i glavi i čupati za kosu. Kako pričaju očevici, u tučnjavu se uključila i Marijina 21-godišnja sestra Josipa Galić, te su njih dvije zajedno udarali Martinu po glavi i tijelu. Pretučena djevojka je zaradila modrice i ogrebotine po tijelu. Policija je ubrzo stigla pred diskoteku te su uhitili sestre.
Unatoč vidljivo alkoholiziranom stanju, Marija i Josipa su odbile alkotest, te su se drsko ponašale prema policajcima. U policiji navode da još provode istragu o ovom slučaju. Kako doznajemo, policija namjerava ispitati u sklopu istrage desetak svjedoka te bi istraga mogla potrajati nekoliko dana.
- Marija je nakon svega napustila dečka, rekao je jedan od očevidaca.

Poznate policiji


Inače, sestre Marija i Josipa su članice Taekwondo kluba Posušje, a Marija pored toga predaje tjelesni odgoj u jednoj osnovnoj školi. U policiji kažu da su dvije sestre po sličnim incidentima već poznate policiji. Inače, Josipa je na međunarodnom turniru u taekwondou, koji se prije tri mjeseca održao u Posušju, osvojila srebrenu medalju.

dnevni list