Zajedno pili pa se potukli: udario ju nogom u glavu pa ga ubola i zarezala nožem 75 puta

ubojstvo
Božica Nišević (42) optužena je za teško ubojstvo počinjeno na okrutan način i u prekoračenju nužne obrane i to zato što je 28. prosinca 2017. ubila svog izvanbračnog partnera Dražena Pavlovića (53). Prema optužnici ubila ga je tako što ga je nožem po glavi i tijelu ubola 29 puta, a na tijelu je imao i 47 reznih rana.

Oboje su bili alkoholizirani. U jednom trenutku počeo ju je vrijeđati i tući te ju je bacio na pod i nogom udario u lice. Nastavili su se tući i čupati za kose, a kako se navodi u optužnici, pokušavajući se obraniti od Pavlovićevih napada, Božica Nišević uzela je nož dužine oštrice 20 centimetara te njima 29 puta ubola Pavlovića po glavi i tijelu. Usto mu je zadala 47 reznih rana zbog čega je imao podljeve i razderotine.


Tužiteljstvo navodi i da brojne ozljede koje je Pavlović zadobio u ukupnosti predstavljaju osobito teške ozljede zbog kojih je on pateći i trpeći intenzivne bolove, iskrvario i preminuo. U optužnici je predloženo i da se Božici Nišević produži istražni zatvor u kojem je od uhićenja lani u prosincu. Nakon što ga je ubila, sama je nazvala policiju te ih tražila da hitno dođu. Tvrdila je tada da je silovana, a kada su policajci došli njega su našali u lokvi krvi, dok je ona imala ozljede po licu. Kasnije je ustanovljena da je lakše ozlijeđena. Inače, ubojstvo se dogodilo 28. prosinca, odnosno samo par dana nakon što je Božica Nišević izašla iz Remetinca u kojem je bila tri mjeseca jer je majci prijetila ubojstvom, podsjeća Večernji.