Vozačica koja je izazvala nesreću u Zenici prije 4 mjeseca napisala: Imala sam strašnu nesreću

Istražitelji su nakon dva dana uspjeli utvrditi identitet biciklista koji je nastradao u stravičnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 14.15 sati, na raskrižju u naselju Crkvice. Radi se o Vladimiru Andrijeviću (69) iz Zenice, koji je živio sam u Raspotočkoj ulici 2a, a iz ranijih brakova ima jednu kćer. Kao što je poznato, nesretnik je poginuo u nesreći kada je na njega u brzini od 150 km/h, na nekih desetak metara od semafora s crvenim svjetlom, naletio audi A-4, švicarskih oznaka BE-352675, kojim je upravljala 30-godišnja Adisa Gačić iz Zenice, privremeno nastanjena u Švicarskoj.

Nakon njezina uhićenja, neslužbeno se moglo čuti da je navodno u trenutku nesreće bila pod utjecajem jakih narkotičkih sredstava, zbog čega je zatražen toksikološki nalaz u Zagrebu. Druga neslužbena informacija glasi da joj je navodno u Švicarskoj prije godinu dana zbog prometnih prekršaja oduzeta vozačka dozvola! Zanimljivo je da je na svom Facebook profilu još 23. travnja postavila fotografiju na kojoj je u crnoj šubari s psom, a u opisu fotografije Adisa je napisala da je “imala strašnu nesreću u Zenici”(!?), prenosi večernji list.

STRAVIČNA SNIMKA: Vozačica ubija biciklistu u Zenici VIDEO (18+)

 

Upravo tako se i dogodilo, ali više od četiri mjeseca kasnije. Kako se moglo vidjeti na uznemirujućim snimkama nadzorne kamere, ona je zaobišla kolonu vozila i prešla na drugu stranu ulice, kojom se kretao biciklist. Od siline udara, starac je letio više od trideset metara, a pri padu mu je i otpala odsječena noga. Umjesto da se zaustavi, stisnula je po gasu i zaustavila se tek 400 metara dalje, pri udaru u živu ogradu. Iako se sve to događalo pred očima desetak putnika, nitko ni pokušao nije nesretniku priskočiti u pomoć.

 

Piše: Robert Soldo/VLM