Velika tragedija: Pred očima sina zabio se motociklom u prijateljev kombi i poginuo

Nakon što je 44-godišnji motociklist popravio svoj motocikl i s njim krenuo u probnu vožnju od Suhopolja do Gradine, pri povratku u Suhopolje dogodila se teška prometna nesreća. Motociklist se velikom brzinom približavao svojoj obiteljskoj kući gdje su ga pored puta čekali 15-godišnji sin i nekoliko prijatelja. U susret mu je dolazilo kombi vozilo virovitičkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio njegov prijatelj.

Samo nekoliko metara prije mimoilaženja vozač kombija neočekivano je s desne trake prešao na lijevu u namjeri da okrene vozilo, te je tako motociklistu oduzeo prednost. U snažnom naletu motocikla u srednji dio kombija vozilo je završilo u lijevom putnom jarku, motocikl se u potpunosti raspao, a tijelo motocikliste doslovno je preletjelo zrakom više od 50 metara i palo je uz rub metalne ograde.

U pomoć unesrećenom priskočili su sin i prijatelji, ali je motociklista već bio mrtav. Vozač kombi vozila u prometnoj je nesreći prošao bez ozlijeda. Policija istražuje sve okolnosti ove prometne tragedije u kojoj je stradao otac troje maloljetne djece.

(Agencija VLM)