Vehabija ubio starca pa pobjegao u BiH

vehabije

To su sumnje koje su neslužbeno potvrdili iz PU karlovačke i inspektora iz BiH. Policija je tek izvijestila da su nakon četiri i pol mjeseca intenzivne istrage otkrili da je ubojica 34-godišnjak koji se nalazi s druge strane granice i nije dostupan. U trag mu nisu uspjeli ući niti policajci iz BiH, iako raspolažu informacijom da se kreće između Kladuše i Bihaća.

Podsjetimo, beživotno tijelo Momčila Španovića pronašli su susjedi na kućnom pragu, a ubijen je točno na pravoslavni Uskrs. Nesretni Španović živio je sam u kući na ulazu u mjesto i svakog dana odlazio je u središte gdje se hranio kod susjede.

Nakon što se jednog dana nije pojavio ne ručku, susjed je otišao do njegove kuće i zatekao stravičan prizor. Oko vrata napadač je zategnuo uže pričvrstivši drugi kraj na nosač ograde tako da se Španović nije mogao micati. Uz njega pronađena je zelena vojna košulja kakve su se nosile u bivšoj JNA, kao i kapa iz odore te vojske.

U ustima mu je bila slična zelena potkapa. Ime Elvedina Hegića poznato je i policiji s druge strane 'velike bare'. Prema pisanju Winnipeg Suna Hegić je deportiran iz Kanade 2009., a trajno mu je zabranjen ulazak u zemlju u koju je stigao sa statusom izbjeglice.

Deportiran je samo devet dana po izlasku iz zatvora nakon što je osuđen za silovanje 16-godišnjakinje na zabavi. Djevojku je silovao kad su se ostali sudionici uputili kupiti još piva. Osuđivan je za pljačke i prijetnje.

Izvor: pogled.ba