Užasno: Ante Stanić i Faik Nekić pronađeni ubijeni u donjem vešu s vrećama na glavi

ubojstvo, užas, Brazil, ubojstvo, Brazil, Ante Stanić Čarli, ubojstvo, Brazil, ubojstvo, banda, Brazil, ubojstvo, Ante Stanić Čarli, presude, Brazil, ubojstvo
...Jenipabu, u brazilskoj saveznoj državi Rio Grande de Norte, potvrdili su danas policijski izvori

Policajci su na mjestu zločina zatekli stravičan prizor. 57-godišnji državljanin Hrvatske Ante Stanić i 78-godišnji Faik Nekić, državljanin Švedske, obojica porijeklom iz Bosne i Hercegovine, prema indikacijama pronađenim na licu mjesta, ubijeni su i opljačkani.

Naime, nestale su vrijednosti koje su posjedovali, kao i vozilo. Kuća je bila u Stanićevom vlasništvu, a Nekić je bio njegov prijatelj. Tijela su pronađena u različitim prostorijama.

Njihova tijela krim-inspektori pronašli su samo u donjem vešu, a na glavama su im bile vreće. Potvrđene su prve indikacije po kojima je uzrok smrti gušenje, naveo je policijski institut za forenzička vještačenja.

Ispituje se uloga žene koja je bila u kući i koja je mogla počinitelje pustiti u objekat. Navodno je Stanić običavao u kuću dovoditi nepoznate žene. Prema policijskim evidencijama nije imao kriminalni dosje, a u Brazilu je imao dozvolu stalnog boravka.

Rođaci ubijenih su na putu iz Evrope kako bi preuzeli tijela, javila je EFE.

Izvor: doznajemo.com