Uhićeni sarajevski "bombaši"

droga, sipa uhićenje, Sipa, sipa uhićenje, Sipa, korupcija, droga, policija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Sipa, akcija, Hercegovina, uhićenje, policija, akcija, krivotvorenje, akcija, Policijski dužnosnici, BIH, Hrvatska zemlja, Sipa, Sarajevo, prostitucija
Policija je, radeći na rasvjetljavanju eksplozija 19. i 28. rujna u Novopazarskoj ulici u općini Novi Grad, uhitila Kepeša zbog kaznenog djela izazivanja opće opasnosti, prenosi portal "Sarajevo x".

MUP Ž/K Sarajevo naveo je da je Kepeš, tijekom kriminalističke obrade, u potpunosti priznao da je u dogovoru sa Nurkicom, 19. rujna u 22.55 sati aktivirao ručnu bombu "kašikaru" ispred kuće C.H, a zatim pobjegao.

Priznao je i da je u dogovoru sa Nurkicom i Zagoricom 28. rujna bacio ručnu bombu u kuću G.N. i ispod automobila marke "tojota" i da se te noći u autu marke "bmw" sa njima dovezao na mjesto događaja.

Policajci su saznali da je Kepeš u svom "golfu 2" držao automatsku pušku, koju je dao Harisu Plivcu, koji je potom uhićen zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kod njega je pronađena i oduzeta automatska puška bez preklopnog kundaka sa 10 metaka i automatska puška sa preklopnim kundakom bez metaka.

Uhićeni će tijekom dana biti predati Ž/K tužiteljstvu u Sarajevu.

Srna