Uhićeni liječnici i farmaceuti orgijali s pjevačicama i manekenkama

zatvor, ivan bender, ubojstvo, silovanje, dileri, droga, policija, dodjela stanova, branitelji, manijak, policija, zatvor, otmica, akcija, taksa, pedofilija, silovanje, ivan bender, zatvor, zlouporaba položaja, silovanje, napad, sud, pljačka banke, Mostar, presuda, pucnjava, Sarajevo, pedofil, Livno, Tomislavgrad, ubojstvo, bjegunac, poticaj, Široki Brijeg, zatvor, vikend, pištolj, javni red i mir, narušavanje, ćatići, majka, sud, ubojstvo, grčka, Široki Brijeg, krađa, policija, crna kronika, poreč, pokušaj ubojstva, sdp h, Hrvatska, hrvatska vlast, zaduženost stanovništva, zaduženja, šverc, uhićenje, BIH, srpkinje, iznenađenje, Njemačka, izbjeglica, izbjeglice, Sarajevo, pucnjava, Mostar, napad, maloljetnik, lišen slobode

Naime, kako piše srpski Press, policija je imala najviše problema s njihovim neprestanim orgijanjima u jednom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković.

Prema navodima srpskog MUP-a akcija 'Karba', u kojoj su privedeni korumpirani liječnici i farmaceuti na čelu s direktorom Instituta za onkologiju dr. Nenadom Borojevićem, je u jednom trenutku došla u pitanje jer su stanari zgrade u kojoj su osumnjičeni pravili zabave neprestano prijavljivali policiji uznemiravanje i tražili intervenciju. Međutim, policija nije smjela reagirati jer bi to odgodilo privođenje cijele mafijaške skupine, piše jutarnji list.

- Susjedi su redovito zvali i prijavljivali nesnosnu buku i vriskove iz spomenutog stana. Tijekom jedne večeri bilo je i nekoliko poziva. Iako smo morali nismo mogli poslati intervenciju na tu adresu jer bi nam to ugrozilo akciju za koju su se skupljali dokazi, a i planirali smo sve objekte povezane s osumnjičenima privesti zajedno s njima - objasnio je Pressov policijski izvor.

'Kuća razvrata', kako je na vratima osumnjičenih napisao jedan od susjeda, nalazila se na adresi Mokroluška ulica u stanu broj osam. Prema informacijama, u orgijama su nastupale i neke poznate srpske pjevačice i manekenke.

- O imenima ne smijemo govoriti jer nisu radile ništa protuzakonito. Sumnjamo, no nemamo dokaze da su se bavile prostitucijom - ističe izvor.

Nakon uhićenja korumpiranih liječnika i farmaceuta stan broj osam je napušten i nitko ga više posjećuje.

- Mirno spavamo, a djeci na zatvaramo uši kako ne bi čuli urlike i gadosti. Tanki su zidovi pa se čuje i kad susjed progovori, a kamoli kad netko orgija - priča jedan od susjeda.

Dodaje i kako je bio iznenađen kada je u novinama vidio o kome se radi.

- Prepoznali smo dvojicu, Borojevića te načelnika pedijatrije Zorana Bekića i ne vjerujemo da su to radili u stanu. A djevojke su bile jako mlade i dotjerane. Prepoznali smo i jednu pjevačicu te neke poznate manekenke - zaključuje susjed M.T. koji je želio ostati anoniman.

Autor: Goran Vugrinec