Ubojica supruge i kćerke planirao novo vjenčanje, ubojstvo izvršio pištoljem budućeg punca

...u kojoj su 16. kolovoza pronađena njihova beživotna tijela. Kako je potvrdila Tamara Cvetanović-Savić, glasnogovornik Višeg suda u Nišu, mjesto njihovog ubojstva pronašla je policija 20. kolovoza uz pomoć pasa tragača i detektora metala.

- Nađene su čahure za koje se sumnja da su ispaljene iz pištolja koji je nađen u vozilu. U travi su pronađeni tragovi krvi i pakiranje za streljivo istog kalibra. Pretragom zemlje detektorom metala pronađeno je i zrno metka za koje se sumnja da je također ispaljeno iz istog pištolja - rekla je Tamara Cvetanović-Savić.

U automobilu je na prednjem suvozačevom sjedištu nađeno tijelo Radeta Stoje (33), koji se, kako se sumnja, ubio nakon što je likvidirao kćerku Aleksandru Stojev i suprugu Aleksandru Nedeljković. Kraj njega je nađen pištolj i jedna čahura, istog kalibra kao i čahure nađene u šumi.

Istražni organi još uvijek očekuju DNK analizu bioloških tragova s ​​oružja, čahura i kutije za streljivo, obdukcioni nalaz i balističko vještačenje kako bi se i službeno utvrdilo što se dešavalo, ali prema neslužbenim saznanjima ništa do sada ne ukazuje na bilo koji drugi scenarij.

Policija je, kako saznaje "Blic", preko serijskog broja pištolja bez problema ušla u trag oružju kojim je počinjeno ubojstvo. Utvrđeno je da pištolj u vlasništvu jednog Leskovčanin koji ga je dao Radetu  kako bi ga preko svojih navodnih veza u policiji oslobodio obveze plaćanja poreza na oružje!?

Interesantno je da je Stojev, navodno, preko Facebooka, koristeći se lažnim imenom, upoznao jednu Leskovčanku, kojoj je poslije dopisivanja i upoznavanja ponudio brak, a tastu da ga oslobodi plaćanja poreza.

- Stojev se lažno predstavljao da ima veze u BIA, pa je vjerovatno tako i doveo u zabludu tog žitelja Leskovca da ga može osloboditi plaćanja poreza na oružje ako mu da pištolj. Otac djevojke dao je budućem "zetu" oružje, ali i oko 50.000 dinara, jer mu je tražio za nekakvu navodnu operaciju na koju treba ići. Ljudi su bili u šoku kada su vidjeli slike stoji nakon ovog tragičnog događaja jer je već bila i zakazana svadba u jednoj niškoj kafani, pa su čak bile pripremljene i pozivnice za veselje - kaže za  "Blic" izvor blizak istrazi.

Dovezao kola do mjesta ubojstva

Do mjesta na kojem su nesretna djevojka i žena likvidirane, može se doći automobilom, pa je pretpostavka da ih je ubojica nakon likvidacije unio u automobil odmah na tom mjestu. Istražitelji su odmah posumnjali da kćerka i žena nisu likvidirane u automobilu, već na drugom mjestu jer na zadnjem sjedištu nije bilo tragova krvi, ai prostrijelne rane nisu odgovarale toj mogućnosti. Kako saznaje "Blic", djevojčica je usmrćena s četiri, a Nedeljkovićeva s tri hica u prsa.