Ubio bivšu djevojku i njena brata dok su slavili rođendan

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje

U kafiću Amadeus u Benkovcu sinoć oko 22 sata dogodilo se dvostruko ubojstvo, a jedna je osoba teško ranjena. To je informacija iz zadarske policije nakon pucnjave u benkovačkom kafiću gdje se sinoć u neposrednoj blizini mjesta zločina okupilo mnoštvo mladih Benkovčana i očevidaca dvostrukog ubojstva i pokušaja samoubojstva.

Benkovčanin Stjepan Lovrić rekao nam je da je sve počelo dan prije kada je Marko Dukić (33) prijetio Marini Palavri Kamber (22), a ona je to jučer prijavila policiji koja, kako su nam rekli Benkovčani, na prijavu nije reagirala.

– Večeras je Marko Dukić ušao u kafić i napao Marinu, što je vidio njezin 23-godišnji brat Marin Kamber koji ga je potjerao braneći sestru. No, Marko je izvadio pištolj i pucao u glavu Marini, a potom je potrčao za njenim bratom Marinom i pucao mu u prsa. Došao sam pomoći Marinu, a on mi je rekao neka pozovem hitnu. Kad sam istrčao van i vidio da nikoga nema, začuo sam još jedan pucanj i spazio na podu Marka Dukića koji se pokušao ubiti. Brat i sestra preminuli su, a koliko čujem, Marko se bori za život – rekao nam je sinoć Stjepan Lovrić dodajući da je Marina Palavra Kamber u noći kad je ubijena slavila rođendan te da je čuo da je prije bila u vezi s Markom Dukićem, piše večernji list.

Mještani su nam rekli da je Marina nekad bila konobarica u Amadeusu.

Policija nam sinoć nije ni potvrdila ni demantirala informaciju da je pokojna Marina prijavila da joj Marko Dukić prijeti ubojstvom.