Ubili biciklistu pa sakrili automobil u tuđe dvorište

Ubili biciklistu, Otac i sin zajedno u zločinu, smrtonosni nalet na biciklistu, zataškao nesreću
Otac i sin zajedno u zločinu

Nakon toga, sumnja tužiteljstvo, kako bi zataškao nesreću i spriječio da istražitelji dođu do njegova sina, 77-godišnjak je s kolnika uzeo registracijsku pločicu koja je pala sa sinovljeva vozila te potom i automobil i tablicu sakrio u tuđe dvorište.

Zbog smrtonosnog naleta na biciklista prije desetak dana te pokušaja zataškavanja te nesreće prijavljeni su 28-godišnjak i njegov 77-godišnji otac.

Sesvetsko tužilaštvo protiv njih je otvorilo istragu jer je 7. ožujka oko 22 sata pijani 28-godišnjak, kojem je istekla vozačka dozvola, prevelikom brzinom naletio na bicikl u Zagrebačkoj ulici u mjestu Struga Nartska u okolici Zagreba.

Od siline naleta 44-godišnji biciklist preminuo je na mjestu događaja. Nakon toga, sumnja tužiteljstvo, kako bi zataškao nesreću i spriječio da istražitelji dođu do njegova sina, 77-godišnjak je s kolnika uzeo registracijsku pločicu koja je pala sa sinovljeva vozila te potom i automobil i tablicu sakrio u tuđe dvorište.

Za sada se i otac i sin nalaze u istražnom zatvoru kako ne bi dalje ometali ovu istragu, te kako 28-godišnjak eventualno ne bi ponovio kazneno djelo.

novilist.hr