U smrt zbog nesretne ljubavi: Milica se na Facebooku oprostila od bivšeg pa popila šaku tableta

...navodno se na samoubojstvo, kojim je šokirala svoje bližnje, odlučila zbog nesretne ljubavi.

Prije nego se, u prošli četvrtak, pokušala predozirati tabletama, na Facebooku je, pišu srpski mediji, ostavila oproštajnu poruku: "Možda nisam uspjela u svemu i možda nisam učinila sve što sam željela, ali sam naučila voljeti, iako mi nije bilo uzvraćeno".

To nije bio jedini Miličin post u tom stilu: dvadesetogodišnjakinja je u više navrata dala naslutitit da je emocionalno slomljena prekidom s dečkom, o kojemu nije govorila u javnosti. Za vrijeme sudjelovanja u OT šuškalo se da je u vezi sa srpskim reperom Sky Wikluhom, članom skupine Bad Copy, no nije poznato je li s njim nastavila romasu i nakon izlaska iz showa te je li on taj fatalni muškarac radi kojeg je odlučila oduzeti si život.

Prije nekoliko dana napisla je "Nikada nećeš shvatiti koliko sam te voljela... Možda... Onda kada me ne bude i kada me nećeš moći nigdje pronaći, osim u stvarima koje podsjećaju na mene... I možda... Bit će teško... ali nikada kao meni zbog odluke da odem", no nitko nije reagirao na očitu najavu samoubojstva.

Na sreću, djelatnici prve pomoći progutane su joj tablete uspjeli isprati iz želuca, pa je Milica preživjela svoj očajnički potez i sada se oporavlja u Kliničkom centru u Kragujevcu.

SLOBODNA DALMACIJA