U Širokom danas rekonstrucija događaja od 4 listopada

...do završetka rekonstrukcije biti zabranjen promet u dijelu Ulice fra Didaka Buntića.

Kako je priopćeno iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, kako bi se osiguralo neometano odvijanje rekonstrukcije, promet će biti zabranjen za vozila i pješake na dijelu Ulice fra Didaka Buntića  i to u zoni stadiona i benzinske crpke Ina, od Gradske športske dvorane do zgrade Elektroprivrede.

Promet iz smjera središta grada u smjeru Pecare u dijelu Ulice fra Didaka Buntića, od križanja s Ulicom kraljice Jelene do zgrade Elektroptivrede, bit će dozvoljen samo za pješake i vozila stanara u tom naselju i usmjeravat će se u Ulicu braće Šimića, te iz nje u Ulicu fra Mirka Ćosića, a ostali promet će se usmjeravati u pravcu središta grada.

Promet iz smjera Pecare do stadiona bit će dozvoljen samo za stanare i djelatnike radnji koje se nalaze u zoni Športske dvorane, oko koje će se kružno preusmjeravati natrag u smjeru Pecare, obzirom da je promet u cijelosti zabranjen u dijelu Ulice fra Didaka Buntića između stadiona i benzinske crpke, kao i u dijelu Ulice dr. Jure Grubišića, zapadno od stadiona, priopćili su iz MUP-a Zapadnojercegovačke županije.

(Fena)