U Sarajevu ubijena žena koja je zbog oralnog seksa zadavila ljubavnika

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje

Tijelo je pronađeno u kadi umotano u plahtu, a navodno se ubojstvo, na koje se sumnja, dogodilo još prije 10 dana.

- U 13:02 Operativni centar Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS) stigla je dojav od strane rodbine da se u ulici Trg heroja 32/8 nalazi beživotno tijelo žene. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je riječ o V.H. (1951.), potvrdio je Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo.

Neslužbeni izvori navode da je riječ o Hajriji Vejsilovski, ženi koja je prije dvije godine ubila ljubavnika Agu Smajića kojeg je udavila, a potom njegovo tijelo izvukla u lift nebodera i tu ga ostavila.

Doznajemo.com posdjsće na okolnosti tog događaja. Hajrija Vejsilovski osumnjičena je da je 27.12.2009. udavila 61-godišnjeg Agu Smajića, koji je često dolazio kod nje. Ona je uhićene nakon što je u liftu zgrade pronađeno Smajićevo truplo.  Smajić je i u kobnu nedjelju došao kod Hajrije, a nakon svađe ona ga je udavila, a potom iznijela iz stana i odvukla u lift. Tom prigodom Hajriju i leš u liftu je vidjela jedna susjeda, i potom pozvala policiju.

Hajrija Vejsilovski počela se viđati s Agom Smajićem nakon smrti njenog supruga. Dvoje prijatelja u međuvremenu su postali ljubavnici, a do ubojstva je došlo nakon što je Ago zatražio od Hajrije da imaju oralni seks. On je skinuo hlače, a ona je odbijajući to uraditi, okretala glavu i počela ga gurati tako što ga je rukama uhvatila za vrat.

Iako svjesna da mu može nauditi, Hajrija je Agi nastavila stiskati vrat takvim intenzitetom da je došlo do lomljenja hrskavice dušnika. Nakon što je prestao davati znakove života, ona mu je obukla hlače, košulju i džemper, a tijelo je iz svog stana odvukla u lift gdje su ga pronašli susjedi. Obdukcijom je utvrđen da je Ago Smajić zadavljen.

Iz zatvora je puštena krajem prošle godine. Istražitelji sumnjaju da bi motiv ubojstva mogla biti osveta.

(Doznajemo.com)