U Sarajevu kao na 'Divljem zapadu'

zatvor, ivan bender, ubojstvo, silovanje, dileri, droga, policija, dodjela stanova, branitelji, manijak, policija, zatvor, otmica, akcija, taksa, pedofilija, silovanje, ivan bender, zatvor, zlouporaba položaja, silovanje, napad, sud, pljačka banke, Mostar, presuda, pucnjava, Sarajevo, pedofil, Livno, Tomislavgrad, ubojstvo, bjegunac, poticaj, Široki Brijeg, zatvor, vikend, pištolj, javni red i mir, narušavanje, ćatići, majka, sud, ubojstvo, grčka, Široki Brijeg, krađa, policija, crna kronika, poreč, pokušaj ubojstva, sdp h, Hrvatska, hrvatska vlast, zaduženost stanovništva, zaduženja, šverc, uhićenje, BIH, srpkinje, iznenađenje, Njemačka, izbjeglica, izbjeglice, Sarajevo, pucnjava, Mostar, napad, maloljetnik, lišen slobode
Aldin Džaltur (38) iz naselja Hrasnica je uhićen nakon dramatične potjere koja je uslijedila nakon što je pucao iz pištolja na parkingu ilidžanske Termalne rivijere.


Naime, Džaltur je jučer ujutro oko 9.45 sati pucao u pravcu automobila muškarca, za kojeg je navodno sumnjao da ga supruga s njim vara. Ispostavilo se, međutim, da je pucao u pogrešnog muškarca i da to uopće nije bila ta osoba na koju je ciljao, piše Avaz.
Nakon toga, Džaltur je pobjegao prema naselju Otes. U blizinu podvožnjaka u Otesu udario je u automobil BMW. Potom je izašao iz vozila i sukobio se s vozačem BMW-a, želeći mu oteti auto. Vozača je udario šakom, razbivši mu arkadu.
U tom trenutku, sasvim slučajno naišli su pripadnici sarajevske krim-policije, koji su bili na putu prema poslu. Vidjevši dva vozila i krvavog vozača BMW-a kako leži, zaustavili su se i istrčali da pomognu, misleći da se radi o prometnoj nesreći.
Džaltur je tad iskočio iza vozila i uperio pištolj krim-inspektoru u glavu.

Držeći ga tako na nišanu, uskočio je u svoje vozilo, kojim je potom udario u policijsko vozilo, a zatim nastavio dalje bježati.
Ne želeći dovoditi u opasnost živote građana u naseljenom mjestu, policajci su ga pustili da pobjegne, obavijestivši o tome patrole na terenu.

Džaltura je policija konačno stigla u blizini zgrade u kojoj stanuje, u Hrasnici, gdje su ga izvukli iz vozila i uhitili, piše Avaz.