U Njemačkoj nestao 18-godišnji Hrvat, prije nestanka poslao poruku

nestao mladić

U Njemačkoj je nestao 18-godišnji Damien Horvat.

Mladić je otišao iz Frankfurta u petak, 8. studenoga. Zadnji put se javio porukom s nepoznatog Facebook profila iz Münchena 12. studenoga i od tada mu se gubi svaki trag, javljaju prijatelji obitelji koji sliku nestalog mladića dijele društvenim mrežama.

Damien Horvat je rođen u Slavonskom Brodu. U Frankfurtu je bio u posjetu (ne navodi se komu). Izgubio je dokumente te je prije povratka u Hrvatsku otišao u Generalni konzulat RH u Frankfurtu kako bi dobio putni list kojim se može putovati dok se ne pronađu osobni dokumenti, javlja Fenix magazin.

Visok je 170 cm, težak 60 kg, sitnije je tjelesne građe. U trenutku nestanka je imao sivu trenirku, jaknu tirkizne boje, tamno plave i zelene Adidas tenisice te sivo-crni ruksak marke Lonsdale.

Ne javlja se na mobitel, na društvenim mrežama nije aktivan. Damien odlično govori engleski jezik, njemački jezik donekle dobro.

Vijest o njegovu nestanku je prijavljena policiji te objavljena na društvenim mrežama.

Ako itko ima bilo kakvu korisnu informaciju moli se da se javi policiji ili obitelji na broj mobitela 00385/955781650 ili putem e-mail adrese [email protected].