U Banja Luci pronađeno izgorjelo tijelo beskućnika

pucnjava, Sarajevo, crna kronika, teška prometna nesreća, smrtno stradao, pogibja, modriča, prometna nesreća, Jablanica, policajac, poginuo, teška prometna nesreća, Tomislavgrad, crna kronika, Vitez, preminuo, smrt, teška prometna nesreća, motociklo, tunel gaj, migrant , Sarajevo, nasmrt pretučen, teža prometna nesreća, Vranduk , teška prometna nesreća, vrbovec, ubojstva, Amerika, eksplozija, Tuzla, beživotno tijelo, beskućnik, stravična prometna nesreča, Bosanska Gradiška, ubojstvo, samoubojstvo, djevojka, eksplozija, bomba, teška prometna nesreća, poginuo, pjesak, preminula , djevojka, poginuo, ozljede, prometna, trovanje plinom, Zagreb

Identitet muškarca čije je tijelo rano jutros pronađeno u napuštenoj kući u banjolučkoj ulici Vase Glušca utvrđuje se, ali prema riječima mještana - vjerojatno je riječ o jednom od četvorice beskućnika koji su redovno boravili u tom objektu.

"Bio je jedan stariji i dvojica - trojica mlađih muškaraca koji su tu bili. I sinoć su bili došli, a sad ne znam koji od njih je nastradao", kaže mještanin.

Ističe da je rano jutros vidio vatrogasce i vozilo hitne pomoći koje se odmah vratilo, te dva pogrebna vozila.

"Čini mi se da su bila dva pogrebna vozila, pa sam u prvi mah pomislio da su dvojica nastaradala, ali kasnije sam čuo da je jedan", kaže mještani.

Ističe da u kuću odavno nitko ne boravi, a nerijetko posluži beskućnicima da prespavaju. Moguće je, kažu, da su ložili vatru, ali nije isključeno i da je cigareta izazvala požar.