Tri dana nakon stravične nesreće kod Širokog Brijega Mostarac umro u bolnici

Iako su se liječnici od subote borili za njegov život, jučer je prestao davati znakove života u bolnici. Kako doznaje Dnevni list, on je stradao u subotu popodne oko 14.25 sati kada je silovito sletio s ceste u širokobriješkom naselju Trn.

Tada se vozio magistralom u skupocjenom Daimler Chrysler Viperu, ali je iznenada odletio u desnu stranu ceste te se strmoglavio niz obližnji nasip i isprevrtao se.
"Izletio je na desnu stranu ceste, a pri slijetanju se strovalio niz jedan više metara visok nasip te je udario u obližnji drveni stup električne energije, a na kraju je njegov Viper prevrnut pao na vozilo koje je bilo parkirano pred obiteljskom kućom u podnožju tog nasipa", kaže za Dnevni list izvor upućen u slučaj, koji dodaje da su tada Zovku odmah odvezli u mostarsku bolnicu.

Isprva se liječnici nisu izjasnili o težini njegovih ozljeda, ali se ubrzo ispostavilo da su opasne po život, a jučer je stigla i informacija da je nesretnik izdahnuo.
Očevid su na mjestu ove stravične nesreće obavili policijski službenici iz Policijske uprave Široki Brijeg, a tek se moglo čuti da je Zovkin skupocjeni kabriolet u nesreći poprilično uništen.