TOMISLAVGRAD Tri prometne nesreće s više ozlijeđenih

Tomislavgrad, tri prometne nesreće

Na području tomislavgradske općine u posljednja 24 sata dogodile su se tri prometne nezgode u kojima je bilo ozlijeđenih osoba, ali i materijalne štete.

U prometnoj nezgodi koja se dogodila jučer oko 17 sati u Stipanićima, pri slijetanju vozila s kolnika lakše su ozlijeđene dvije osobe rođene 2000. i 2003. godine. Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad puštene su kući.

U drugoj prometnoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 5 sati u mjestu Kolo, srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a dogodila se, također, pri slijetanju vozila s kolnika.

U njoj je sudjelovalo vozilo marke Škoda Octavia. Vozilo je udarilo u terasu ugostiteljskoga objekta na kojoj je nastala materijalna šteta.

Vozilom je upravljala osoba rođena 1993. iz Tomislavgrada.

I na Blažuju je policija zabilježila prometnu nezgodu, jutros oko 8 sati.

Kako je za Tomislavcity izjavio glasnogovornik županijskoga MUP-a, u njoj je sudjelovalo vozilo marke Golf. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pričinjena je manja materijalna šteta kako na vozilu tako i na dva prometna znaka. Vozilo je pronađeno uz prometnicu i do pisanja ovoga teksta sudionik te prometne nezgode još nije bio poznat.

Očevid su izvršili djelatnici PU Tomislavgrad.