Tko je zaklao fotografa u Sarajevu?

Tko je zaklao fotografa u Sarajevu?
Za ubojstvo je službeno osumnjičena 30-godišnja konceptualna umjetnica Dana Škrba, no pretpostavlja se da je umiješan i njen 41-godišnji nevjenčani suprug Elvir Korać.

Elvir je iznenada završio na psihijatriji, a Dana koju je policija tijekom vikenda uhitila u Mostaru navodno je priznala zločin. Dnevni Avaz piše kako je opisala ubojstvo policiji, a potom se pred tužiteljstvom odlučila braniti šutnjom. Policija je 69-godišnjeg fotografa pronašla kako u lokvi krvi leži gol okrenut na trbuh. Vrat mu je bio prerezan.

Bukvić je navodno Škrbi uplaćivao mirovinsko i invalidsko osiguranje, a ona mu je zauzvrat pružala seksualne usluge. Prema posljednjim informacijama, D. Škrba i ubijeni fotograf u njegovoj su radionici često imali orgije, a kada su se ondje nalazili posljednji put ona ga je zaklala skalpelom. Navodno ga je ubila tijekom seksa, a razlog je bio to što on nije mogao postići erekciju.

Iako nije službeno osumnjičen, pretpostavlja se da je u ubojstvo u sarajevskom naselju Dobrinja bio umiješan u E. Korać koji je nakon zločina poslao SMS poruku u kojoj je napisao da je "zaklao Bukvića jer je spavao s njegovom ženom, fotografirao ju je golu, a slikao je i njegovo dijete".