Tinejdžerica pucala u sebe zbog nesretne ljubavi?

Tinejdžerica pucala u sebe zbog nesretne ljubavi?
...izjavio je otac 16-godišnje Biograđanke koju je jedan policajac pronašao u lokvi krvi u srijedu ujutro, nakon što je očevim pištoljem pucala u sebe, piše danas.net.hr.

Na klupi u parku pokraj Trga hrvatskih velikana u Biogradu u srijedu nešto iza ponoći 16-godišnja biogradska mažoretkinja propucala je rame očevim pištoljem. Očajna zbog ljubavnih nesuglasica s dečkom u kojeg je zaljubljena, mlada mažoretkinja se odvojila od društva s kojim je izašla i pucala u sebe.

U lokvi krvi i polusvjesnom stanju pronašao ju je policajac te odmah pozvao Hitnu pomoć. U zadarskoj bolnici su joj izvadili metak te je hospitalizirali.

"Pištolj sam držao u kafiću, no ni u najluđim snovima ne bi mi palo na pamet da bi ga moja kćer mogla uzeti i učiniti to što je učinila. Svi smo u šoku", kroz suze je za Jutarnji list kazao otac djevojke kada ju je posjetio.

Sve zbog svađe s dečkom?

Pištolj mu je ostao iz Domovinskog rata, a pretpostavlja da je kćer vidjela gdje ga drži jer je povremeno radila s njim u kafiću.

"Imala je neke nesuglasice sa momkom s kojim je neko vrijeme u vezi i bila je prilično zaljubljena, ali nisam mislio da će doći do ovakve situacije. Srećom je sve završilo bolje nego što je to moglo biti", ispričao je otac.

Djevojka je u vezi s tri godine starijim mladićem s kojim se navodno posvađala. O svađi društvu nije govorila, a jedini dokaz za nju napisi su na Facebook profilu.

Pištolj neregistriran

U srijedu iza ponoći prijateljima je nakon izlaska rekla da ide kući. Jedna njena prijateljica čula je pucanj i vratila se no nije je pronašla.

Glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan zasad može samo potvrditi da je riječ o samoozljeđivanju te da će protiv oca djevojke podnijeti prijavu jer pištolj nije registriran.