Teška prometna nesreća u Beogradu: Dvije djevojčice u teškom stanju, dijete sa lakšim ozlijedama

prometna, starica, ograda, nesreća, mladić, prometna, nesreća, Posušje, cesta, prometna, Banja luka, teža prometna nesreća, nesreća, prometna, Sarajevo, uhićenja, razbojništvo, teža prometna nesreća, autocesta, Beograd, teža prometna nesreća

U prometnoj nesreći koja se danas dogodila na autocesti kod Inđije u smjeru ka Beogradu ozlijeđene su blizankinje stare oko 10 godina
One su zadobile teške tjelesne ozlijede, a još jedno dijete, staro samo dvije godine, je lakše ozlijeđeno, saznaje Blic.

“Jedna blizankinja je zadobila teške tjelesne ozlijede i njeno stanje je stabilno, ali je druga je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život i ona je trenutno na kirurškom odjeljenju intenzivne njege. Dijagnostika je u tijeku i djevojčice se nalaze pod budnim okom liječnika kao i treće dijete staro samo dvije godine koje je na sreću prošlo sa lakšim tjelesnim ozlijede, ali je za svaki slučaj zadržano u bolnici na promatranju”, kažu u novosadskoj Dječjoj bolnici.

Dvije odrasle osobe su poginule, a troje djece je ozlijede u prometnoj nesreći koja se oko 13 sati dogodila kod Inđije, na autocesti Beograd-Novi Sad. Nesreća se dogodila u smjeru prema Beogradu, u zoni radova na putu.

Do nesreće je došlo kada je putnički automobil austrijskih registarskih oznaka pokušao uključiti iz zaustavne trake, prilikom čega je na njega naletio kamion.

Dvije odrasle osobe nastradale su na licu mjesta, a troje djece je prevezeno na novosadsku Dječju kliniku.