Svirepo ubojstvo 20-godišnjakinje potreslo i njene bivše nastavnike

ubojstvo, djevojke, nastavnici

Smrtovnice Milice Bajić, 20-godišnje djevojke iz Trošelja kod Nove Topole, koju je u utorak svirepo ubio Đurica Tadić (24), a potom se objesio u Razboju Ljevčanskom, i dalje izazivaju veliku žalost među stanovnicima Gradiške.

Tako je i u Srednjoj stručnoj i tehničkoj školi, gdje je Milica prošle godine završila za kulinarskog tehničara. Darko Golić, ravnatelj ove škole, kazao je za Srpskainfo, pokazujući maturski pano razreda Milice Bajić, da je ona bila vrijedna, marljiva, lijepo odgojena i po svemu primjerna učenica.

– Vijest o njenoj strašnoj smrti nas je šokirala, ostavila bez riječi, njene profesore dovela do očaja. U školi vlada neka neopisiva tišina, u zbornici niko ne može razumjeti strašnu istinu, da je Milica ubijena i da je tako brutalno okončan njen mladi život, na svom početku, rekao je Golić. U gradu na mnogim mjestima prijatelji, susjedi, poznanici obitelji Bajić kupuju vijence i cvijeće kako bi ispratili na vječni počinak Milicu Bajić, a njenim roditeljima, majci Vesni, ocu Perici i bratu Siniši iskazali neizmjernu sućut u velikom bolu. Milica je sahranjena u četvrtak.