Supruga Zdravka Čolića napadnuta nožem

Zdravko Čolić, Mostar

Zdravko Čolić i njegova samozatajna supruga Aleksandra duge su se trudili svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, ali o jednom incidentu koji se dogodio njegovoj supruzi progovorio je za medije.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti - izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila.

- Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim.

Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago - objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan. Podsjetimo, pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima.

Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru. U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila. - Svaki muškarac voli da netko brine o njemu.

Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu.

Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige - objasnio je tom prilikom.

vecernji.ba