Studentica se predozirala tabletama i prerezala vene

Kresojević je poslije toga prevezena u Univerzitetsko-klinički centar Banja Luka gdje je, kako neslužbeno doznajemo, zadržana na liječenju. U UKC-u Banja Luka jučer su rekli da zbog toga što je slučaj preosjetljiv ne mogu priopćiti zdravstveno stanje pacijenta, kao ni je li stabilno. Stanari prvog paviljona Studentskog doma Nikola Tesla rekli su da poznaju Kresojević i da nikada nisu vjerovali da bi mogla pokušati se ubiti.

- Čuo sam da njezini susjedi iz doma pričaju da je pokušala se ubiti zbog obiteljskih problema. Navodno prošle godine otac joj je izvršio samoubojstvo tako što se objesio, a majka joj se poslije toga preudala i njoj je sve to teško palo. Navodno je to jedan od razloga zbog kojeg je odlučila dignuti ruku na sebe, ali nisam siguran, rekao je jedan od njezinih susjeda koji nije želio da mu se navodi identitet.

On je dodao da se pokušaj samoubojstva dogodio u subotu oko 12 sati kada je Kresojević ostala sama u sobi.
- Tada je popila veću količinu tableta i presjekla vene na obje ruke oko zglobova i tako legla u krevet. Sreća pa je jedan od susjeda ušao u njezinu sobu i kad ju je vidio, odmah je zvao hitnu pomoći i portira te su joj pokušali zaustaviti krvarenje. Čuo sam kako inspektori pričaju da nije duboko presjekla vene i da je zahvaljujući tome ostala živa, ispričao je ovaj sugovornik.

Kresojević studira na Prirodno-matematičkom fakultetu, odsjek biologije, i kako navode susjedi, dobra je studentica i četvrta je godina.
- Još ne mogu vjerovati da je to uradila, riječ je o vrlo dobroj djevojci. Vidjela sam je u srijedu ili četvrtak kada je sa sestrom i cimericama izlazila u grad, bila je raspoložena, stvarno ne znam što je motiv da ovo uradi, rekla je jedna od stanarki spomenutog doma.

Dnevni list