Student iz BiH pronađen mrtav na željezničkoj postaji kod Haga

Karamujić iz Kozluka, kod Zvornika, bio je jedan od najboljih studenata ekonomije druge godine Erasmus sveučilišta u Roterdamu, a pronađen je mrtav u petak rano ujutro. Policiju je oko 6.25 pozvao putnik iz vlaka koji je na peronu primijetio beživotno tijelo tada nepoznate osobe.

Dosadašnji rezultati istrage kao uzrok smrti odbacuju ubojstvo, te se sumnja da je nesrećni mladić izvršio samoubojstvo.

Naređena je obdukcija koja bi trebalo da donese konačan odgovor na uzrok smrti mladića. Nakon pronalaska tijela nesretnog mladića policija je blokirala željezničku postaju i promet je uspostavljen četiri časa kasnije.

Roditelji preminulog mladića, Mehmed i Fikreta Karamujić, u Nizozemsku su došli iz Kozluka, kod Zvornika.

"Oni već duže vrijeme žive u Nizozemskoj, gdje su se odselili prije nekoliko godina. Sada proživljavaju najgoru noćnu moru", ispričao je jedan od poznanika obitelji Karamujić.

Nezavisne novine saznaju da su roditelji nedavno proslavili fakultetsku diplomu starijeg sina, koji je završio ekonomski fakultet.

Policija danas nije imala preciznih informacija o tome kako je nastupila smrt mladića koja je zaintrigirala i nizozemski tisak. Pretpostavlja se i da je u pitanju splet nesretnih okolnosti, prema kojima je Elvir, koji je važio za vrlo primjernog momka, pao preko zaštitne ograde perona.