Stravično: Ubila troje djece i sebe: Na Facebooku ostavila poruku - 'Mama će vas uvijek voljeti'

Stravičan događaj šokirao je Veliku Britaniju. Mlada majka Fiona Anderson, za koju se vjeruje da je bila u visokoj trudnoći, počinila je strašan zločin. Prije nego je počinila samoubOJstvo, svjesno je ubila svoje troje djece. 'Mama će vas uvijek voljeti', napisala je na Facebooku.

Prije strašnog čina u kojem je oduzela život svojoj maloj dječici Fiona Anderson je na Facebooku objavila kako ju je zbog druge žene napustio partner i otac njihove djece.

Nakon toga ova je 23-godišnjakinja stavila na Facebook fotografiju svakog od djeteta, uz poruku ''Mama će vas uvijek voljeti''.

Pronađena je mrtva na parkiralištu nakon što se bacila s obližnje zgrade, a nedugo nakon toga policija je u njenom domu pronašla stravičan prizor, mrtva tijela troje djece - Levine, 3 godine, Addyja, 2 godine i Kydena, 11 mjeseci, piše Daily Mail.

U njenom zadnjem postu na Facebooku objavila je i emotivnu poruku namijenjenu ocu njene djece Craigu McLellandu.

''Sve što smo radili bilo je da smo te voljeli. Nikad se nećemo prestati nadati. Jako si nas povrijedio. Dala sam ti sve što sam mogla, a tvoja djeca obožavaju te kao Boga'', napisala je.

Svojoj je djeci poručila da su nešto najljepše što je ikad vidjela i da ih jako voli, te spomenula kako bi trebala roditi još jedno dijete i to 10. lipnja - djevojčicu koju će zvati Evalie.

Kada je otac saznao za ovaj jezivi zločin stigao je u kuću u Lowestoftu u kojoj su živjeli. Gušio se u suzama, a sve što je uspio reći bilo je da je upravo izgubio cijelu obitelj te da su njegova djeca mrtva.

Kada su ga upitali je li istina da ih je napustio zbog druge žene, potpuno se slomio i rekao da nema komentara.

Policija istražuje slučaj pokušavajući otkriti razloge ovog stravičnog zločina.