Stravično: Samo četiri dana poslije vjenčanja Rade ubio suprugu i kćerku iz prvog braka

Dvije Aleksandre upucao je u prsa u automobilu na kojem velikim slovima piše "Aleksandra", prenose novosti.

U nedjelju su pred matičarem rekli sudbonosno "da", a samo poslije četiri dana njihov brak se okončao na najmonstruozniji način. Nišlija Rade Stojev (44), kako se pretpostavlja, hicima iz pištolja presudio je supruzi Aleksandri Nedeljković (33) i kćerki iz prvog braka, također Aleksandri (16). Potom je podigao ruku i na sebe.

Rade i Aleksandra su, poslije višegodišnje veze, sklopili brak, bez bilo kakve proslave. Međutim, njegova novopečena supruga je i poslije vjenčanja ostala živjeti u iznajmljenom stanu u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

Ljubomora je, po svemu sudeći, bila motiv nove niške obiteljske tragedije, čiji je glavni akter bio Rade Stojev, koji je oženio Aleksandru iako je 11 godina stariji od nje. Njegovi poznanici kažu da je bio ljubomoran i na prvu suprugu Biljanu, pa ju je čak jednom prilikom pretukao na njenom poslu. U niškoj policiji su potvrdili da je protiv Stojeva podnijeta kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Poznanici o Radi kažu da je obožavao svoju kćerku i da je čak na zadnjem vjetrobranskom staklu velikim slovima imao natpis "Aleksandra". Ova djevojčica je bila član teniskog kluba "Kostić" u Nišu, a posjećivala je i Aleksandru Nedeljković u njenom stanu.