Stravično: Pijani košarkaš u Beogradu automobilom pokosio i ubio djevojku

Stravično: Pijani košarkaš u Beogradu automobilom pokosio i ubio djevojku
Nesretna djevojka, Nevena Dragutinović, koja je preminula na mjestu nesreće, u momentu udara bila je sa sestrom blizankom, koja je poslije pretrpljenog šoka prebačena u Urgentni centar.  Frendu, kome je izmjereno 0,98 promila alkohola u krvi, određeno je zadržavanje u pritvoru od 48 sati.

Kimani Frend, jedini stranac u srpskoj košarkaškoj ligi, na nesrećnu djevojku naletio je oko 4.20 na križanju Đure Đakovića i Francuske ulice. Nevena Dragutinović preminula je na licu mjesta.

Tridesetpetogodišnji košarkaš sa Jamajke oborio je djevojku u blizini pješačkog prelaza u lijevoj traci. Prema njegovoj izjavi policajcima, on je pokušao da izbjegne taksistu, koji je stajao u desnoj traci.

Alko-testom je utvrđeno da je košarkaš bio pod dejstvom alkohola, i da je u krvi imao 0,98 promila alkohola.

Sestra blizanka, nesretne djevojke je zbog šoka prebačena u Urgentni centar, dok je Frend određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Nada Macura iz Hitne pomoći kaže da je poziv za pomoć je upućen u 4.24, i da je javljeno da se radi o prometnoj nesreći.

- Kada je ekipa izašla na teren, djevojka nije davala znake života, a bile su primijetne teške ozljede glave - kaže Macura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frend je jučer napustio košarkaški klub "Metalac", a trebalo je da pređe u Valadolid.

Ovaj igrač stigao je u košarkaški klub iz Valjeva u rujnu kao slobodan agent. Osim u Srbiji, Kimani je igrao u Turskoj, Italiji, Venecueli, Koreji, Iranu i Španiji.

blic