Stravična tragedija u Bihaću: Utopili se otac i troje djece

otmica, obojstvo, narkomafija, utapanje, ubojstvo, prostitucija, banda, prometna nesreća, utapanje, Orašje, utapanje
Gušo se gotovo cijelo poslijepodne vozio s djecom u čamcu u, inače, mirnom dijelu Une. Iz još neutvrđenih razloga došlo je do prevrtanja čamca, a uz Gušu stradala su i djeca - najstarija osmogodišnja kćerka te dva sina, jedan od šest i drugi od četiri godine.

Po dojavi o nesreći, nakon hitne interevencije pripadnika Jedinice za posebne namjene MUP-a Unsko-sanskog kantona tijela unesrećenih su izvađena i prebačena u kantonalnu bolnicu u Bihaću.

- Troje djece je prebačeno u bihaćku bolnicu. Njihovo stanje je bilo vrlo teško i 
lijelnici su se borili za njihove živote, rekao je Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a USK. Nažalost, kasnije informacije su potvrdile da je konstatirana smrt svih četvero unesrećenih. Oni su izgubili bitku s vodom.

U čamcu su se još nalazili bračni par iz Sarajeva i jedno dijete, koji su bili u gostima kod obitelji Gušo. Oni su se uspjeli spasiti i hosplitalizirani su u kantonalnoj bolnici i stanje im je za sada stabilno. 

Obitelj Gušo, Azem, njegova supruga i djeca, inače su iz Višegrada doselili u bihaćko prigradsko naselje Pokoj, gdje su živjeli u vrlo skromnim uslovima, a Azem je koristio odsustvo s izdržavanja zatvorske kazne. Istraga o ovom događaju i okolnostima kako je došlo do utapanja još se provodi.

Dnevnik.ba