Stravična priča djevojke kojoj je rasporena vagina u Splitu

Stravična priča djevojke kojoj je rasporena vagina u Splitu
...neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. Ipak, zbog teških ozljeda život joj je još u opasnosti.

Mlada studentica je, podsjetimo, bila na zabavi u Podstrani s petoricom svojih kolega s fakulteta. Netko od prisutnih na zabavi pozvao je Hitnu pomoć, ali se još ne zna što je tome prethodilo. Djevojka je bila u nesvijesti i po dolasku u bolnicu je hitno operirana. Policija je privela petoricu studenata.

Djevojka se jučer ujutro probudila. Ničega se ne sjeća. Zadnje što pamti da je sjedila s kolegama za stolom u kući u Podstrani. Na druženju se, inače, okupilo pet mladića i tri djevojke. U jednom trenutku, R. Š. i izmasakrirana djevojka su se povukli u sobu. On tvrdi da ju je pokušao zadovoljiti prstima i zapravo nema objašnjenje za teške povrede koje je nanio djevojci. Kad su ostali vidjeli da nešto nije u redu, pozvali su Hitnu pomoć. Da su oklijevali minut duže, veliko je pitanje bi li ljekari splitskog KBC-a spasili djevojku.

Ovako što u Splitu se ne pamti. Još se ne zna kako je osumnjičeni nanio ovako teške povrede svojoj kolegici. Neki su ga već prozvali Trbosjek iz Podstrane. Njegovu obranu da nije koristio ništa osim prstiju, demantovali su i ljekari upoznati sa slučajem. Kažu kako je morao koristiti još nešto jer je djevojci doslovno izrovao utrobu! Vrlo izvjesno, morat će proći još nekoliko operacija rekonstrukcije uništenih organa.