Stravična nesreća u sudaru putničkog vozila s vlakom

Stravična nesreća u sudaru putničkog vozila s vlakom
Tri su osobe poginule u sudaru putničkog vozila s vlakom u Prijedoru na sjeveru Bosne i Hercegovine, a devetogodišnje dijete zadobilo je teže tjelesne ozljede i smješteno je u Klinički bolnički centar u Banjoj Luci, izvijestio je Centar javne sigurnosti u Prijedoru.

Nesreća se dogodila iza 16.30 sati u trenutku kada se vozilo marke Audi nalazilo na pružnom prijelazu "Trinaesta" u Prijedoru te je na njega naletio vlak, priopćili su iz Centra javne sigurnosti u Prijedoru.

Na licu mjesta poginuo je bračni par, a teško je povrijeđena putnica koja je preminula dok su je liječnici prebacivali u banjolučku bolnicu.

Njezin teško povrijeđeni devetogodišnji sin inicijala N.A primljen je u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjoj Luci.

Prema riječima dežurnog liječnika Klinike Vojislava Vujanovića pacijent je zadobio teške tjelesne ozljede te će biti operiran.

Na pružnome prijelazu u Prijedoru česti su sudari vlaka i putničkih vozila zbog nepostojanja sustava za siguran prolaz vozila kada vlakovi ne prometuju.


Hina