STRAVIČAN SLUČAJ U ODŽAKU Baka prijavila silovanje unuke

silovanje, silovanje, maloljetnica, zadar, crna kronika, suprug, dugovi, Uhićen, odzak, silovanje, prijava

Policija iz Odžaka istražuje stravičan slučaj silovanja djevojčice, a istovremeno je pokrenuta potraga za osumnjičenim pedofilom.

Kako Avaz saznaje, zlostavljanje djevojčice prekjučer je policiji prijavila njena baka.

"Zbog osjetljivosti  predmeta, u kojem je, kako je navedeno u prijavi, žrtva maloljetnica, ne možemo otkriti identitet potencijalno osumnjičenog muškarca, ali ni identitet djevojčice.

Prijavu je oko 17 sati u subotu zaprimilo operativno dežurstvo Policijske stanice u Odžaku", rekli iz Ministarstva unutarnjih poslova Posavske županije.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su u zgradu policije tog predvečerja pristupile 52-godišnja žena i njena unuka. Baka je policiji ispričala da je muškarac koji živi na području Odžaka seksualno zlostavljao njenu maloljetnu unuku.

Baka je nastanjena izvan Posavske županije. Prilikom prijave, nije znala sve podatke o zlostavljaču, tako da sada provode istražne radnje.

"Odmah smo nakon prijave, zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo, obavijestili dežurnu tužiteljicu Županijskog tužiteljstva Posavske županije u Orašju, koja nam je naložila poduzimanje službenih radnji u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku", kazao je izvor blizak istrazi.