Strava u Županji: Nakon žestoke svađe 21-godišnjak grlićem boce usmrtio brata

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
Ivan Vukorepa (21) prerezao je vrat svome tri godine starijem bratu Zoranu! Ovom strašnom činu prethodila je svađa među braćom koji su, neslužbeno doznajemo, bili pod utjecajem alkohola i planirali su s društvom roštiljati. I jučer poslijepodne su, kao i inače, došli na igralište Graničar, gdje su često i rado provodili vrijeme, jer žive nedaleko stadiona i za njega su od malih nogu bili vezani.

- Ivan je ranije stigao i već je bio na Graničaru kada je došao dobrano uzrujani i naelektrizirani Zoran, a Ivan ga je dodatno počeo bockati. Ubrzo su se počeli prepirati i krenula je žestoka svađa među braćom. Sve je bilo dobro i pod kontrolom dok mu Zoran u jednom trenutku nije spomenuo prije četiri godine u Gradištu najprije pretučenog, a potom pregaženog prijatelja Miroslava Tunjića. Ivan je tada zamračio. Burno je reagirao, zgrabio je s poda bocu s rakijom, razbio je i njome snažno zamahnuo prema Zoranu. Zarezao mu je vrat, Zorana je oblila krv i pao je kao pokošen - ispričao nam je mladić koji je nazočio brutalnom ubojstvu i ostao šokiran viđenim.

- Počeo sam zvati u pomoć, prepao sam se i nisam mogao otkucati broj u mobitelu koliko su mi se ruke tresle. Odmah su prišli ljudi koji su bili na igralištu, pozvali su Hitnu koja je ubrzo stigla na lice mjesta. Zoran je, kažu, još davao znakove života, ali je ubrzo preminuo - ispričao nam je vidljivo šokirani mladić. Tijelo nesretnog mladića odvezeno je na Odjel patologije, a brata Ivana koji ga je ubio policija je privela.

- Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, ne mogu prihvatiti da Zorana više nema, da ga je ubio brat i to na takav način, pred našim očima! Maloprije smo tu skupa sjedili. Strahota se odigrala u trenu, nitko nije očekivao takvu Ivanovu reakciju i takvu tragediju, užas... Ne znam što reći, ovo je strašno - ispričao nam je mladić.

M.Bugarić/Glas Slavonije