Strava u Srbiji: Otac alkoholičar prodavao djevojčicu muškarcima za pivo

pedofilija, podvođenje, podvođenje djeteta, djevojčica, Srbija

Strašno! Užasno!... Mislim da ne postoji nijedna riječ kojom bih mogao opisati što se događalo u kući Boriše A. To mi je trauma za čitav život, jer slike koje sam vidio, nikad neću moći izbrisati iz sjećanja. Kako kuća nije imala roletne, s ulice smo mogli sve da vidimo. Jednom susjedu je pozlilo i završio u Hitnoj, jer nije mogao vjerovati da otac može sjediti i piti pivo dok neko ima seks s njegovom kćerkom - rekao je za "Novosti" jedan od susjeda Boriše A. iz Svilajnca u Srbiji, koji su ga prijavili da je podvodio svoju maloljetnu kćerku za 10 eura pedofilima.

Kako kažu susjedi, muškarac se s kćerkom u taj kraj doselio prije nekoliko godina, a živio je od prodaje cvijeća na pijaci.

Susjedi su još prošle godine posumnjali da se nešto čudno događa, ali kako je riječ o veoma osjetljivoj stvari, nisu prijavili policiji dok nisu bili sigurni.

Kad su se uvjerili da se radi o seksualnoj zloupotrebi djeteta, odmah su pozvali policiju.

- U trenutku kad je policija došla, djevojčica i jedan muškarac bili su nagi. U kući su bili njen otac i još jedan muškarac. Sva trojica su odmah uhićena, a forenzičari su radili dokasno navečer i sakupili su sve potrebne dokaze. Otac djevojčice je pijan od ranog jutra, kćerku je prodavao za pivo. Djevojčica je s posebnim potrebama, ali bila je uvijek mila, vesela, igrala se s našom djecom. Prema njenom ponašanju, nismo mogli primijetiti da je preživljavala užas, mislim da ona nije ni znala što se događa i na što je otac tjera - dodao je drugi susjed.

Nakon što je otac uhićen, djevojčica je smještena u hraniteljsku obitelj i s njom rade stručnjaci kako bi se što prije oporavila.

(dnevni avaz)