Strava u Srbiji: Cijelu noć silovao dječaka!

Jeziva drama odigrala se ovog vikenda, a sve je rasvjetljeno kad je mučeni maloljetnik ispričao roditeljima šta se desilo.

- Prišao nam je tu večer na ulici i predstavio se kao policijski inspektor. Rekao je da će da nas pretrese jer misli da prodajemo drogu. Kad nas je pretresao, mom drugu je uzeo mobilni telefon i pustio ga, a mene je natjerao da skinem duks, obučem ga naopako i navučem kapuljaču na lice - ispričao je dječak u policiji.

Maloljetnik više nije mogao ništa da vidi. Morao je da ide kuda ga „inspektor" vodi.

- Ubrzo smo ušli u neku zgradu. Izbrojao sam da smo se popeli četiri ili pet katova. Mislio sam da me je doveo u stanicu - rekao je dječak.

Tada je, međutim, čuo da je „inspektor" zaključao vrata iznutra. Nije ni slutio da je tu počeo njegov pakao.

- Držao me je celu noć. Silovao me je, tjerao me je da ga oralno zadovoljavam. Nisam mogao ništa da uradim - bio je jači, a imao je i pištolj - ispričao je dječak.

Ujutro je D. A. izbacio žrtvu iz sobe i zaprijetio mu da šuti. Kad je izašao, dječak je shvatio da je bio u jednom negotinskom hotelu. Otišao je kući i sve ispričao ocu i majci, a oni odmah javili MUP.

Isto popodne policajci su zakucali na vrata sobe na četvrtom katu hotela. D. A. prvo nije htio da im otvori, ali kad su zaprijetili da će razvaliti vrata, popustio je.

Pretresom sobe nađen je mobilni koji je otet od 13-godišnjaka, kao i pištolj za koji nije imao dozvolu.

(Kurir)