Strava i užas: Udavio ženu pertlom, jer ga je varala sa najboljim prijateljem!

sukob, osveta, pokušaj ubojstva, ubojstvo, Beograd
Hambija je vidio da se Šaribana sastala i ljubila s njegovim prijateljem. Sačekao je da ljubavnik ode, a potom ubio ženu u šumi na Bežanijskoj kosi! Poslije zločina predao se zemunskoj policiji.

Kako Press saznaje, Hambija B. je u ponedjeljak oko 21 sat, pratio nevjenčanu suprugu Šeribanu I., sa kojom ima petero djece jer je sumnjao da ga vara.

U naselju Željeznička kolonija, vidio je kako se Šaribana sastaje i ljubi sa njegovim najboljim prijateljem!

- Hambija u prvom trenutku nije reagirao. Sačekao je odlazak njegovog prijatelja i da supruga krene kući. Oko 22 sata sačekao je povratak supruge kući, pa ju je poveo u šetnju. Otišli su u šumu nedaleko od KBC "Bežanijska kosa" i okretnice autobusa broj 77. U šumi pored autoceste, kako pretpostavljamo, došlo je do svađe supružnika - kaže sugovornik Pressa blizak istrazi i dodaje:

- Pretpostavljamo da je Hambija napao Šeribanu jer ga je varala. Bio je ljut i razočaran, osobito jer ga je prevarila s njegovim prijateljem. Onda je udario nesretnu ženu i oborio je na zemlju. Kada je pala, Hambija je skočio na nju, rukama je uhvatio za vrat i počeo je daviti. Ona je ostala bez svijesti. Hamdija je izvadio pertlu sa njene obuće i nastavio je daviti. Kada je vidio da je mrtva, ubojica je otišao sa mjesta zločina.

U policiji kažu da je Hambija B. nakon ubojstva otišao kući u ulici Vojni put u Zemunu. On ima petoro djece iz nevjenčane zajednice s Šeribanom I. Djecu je odveo kod svoje sestre.

- Hambija je ujutro otišao u policijsku stanicu u Zemunu. Čudno se ponašao i nepovezano je pričao. Policajcima je bilo sumnjivo njegovo ponašanje i počeli su ga ispituju zašto je došao. On je priznao da je zadavio ženu jer ga je varala sa najboljim prijateljom - kažu u policiji i dodaju da su nakon priznanja ubojstva inspektori zajedno sa Hambijom otišli na mjesto zločina na Bežanijskoj kosi gdje su pronašli tijelo nesretne žene.

Press