Strava i užas u Gradišci: Mjesec dana živjela s troje mrtvih u kući, bila uvjerena da smrde kobasice | Hercegovina.Info

Strava i užas u Gradišci: Mjesec dana živjela s troje mrtvih u kući, bila uvjerena da smrde kobasice

 Strava i užas u Gradišci: Mjesec dana živjela s troje mrtvih u kući, bila uvjerena da smrde kobasice
"Evo, trupla su ležala u ovoj sobi. Ne znam je li beba bila u krevetiću ili dolje, na podu pokraj tate i Ale. Vidio sam samo noge, bile su crvene. Vonj je bio nesnosan. Od šoka i užasa izjurio sam iz sobe i viknuo baki da ne ulazi. Mislim da ona još nije svjesna što se u kući dogodilo. Maloprije ju je hitna odvezla na injekcije. Nama su policajci rekli da moramo sami očistiti krv", ispričao je za Jutarnji list 20-godišnji sin mrtvog 44-godišnjaka.

Osim stravičnog otkrića, još je šokantnija činjenica da je 44-godišnjakova majka gotovo mjesec dana živjela u kući u kojoj su bila tri leša. Posljednji put ih je vidjela na Uskrs.

"Sjećam se, rekla je da će snaha napraviti ručak. Ali kad se vratila kući, zatekla je zaključanu sobu. Požalila mi se da od ručka nije bilo ništa, a za njih je mislila da su otišli nekuda u goste. Skoro mjesec dana nije bilo glasa od njih... Unuk je dolazio obići baku i još prije tjedan dana je primijetio neugodan vonj iz zaključane sobe. Baka je rekla da ne želi ući jer je bila ljuta na snahu zato što nije u kuhinju iznijela zdjelu s kuhanim kobasicama. Bila je uvjerena da te kobasice smrde", prepričala je susjeda.

Članovi ekipe za očevid pregledali su kuću te izuzeli tragove. Obdukcija je pokazala da su rane na sva tri tijela nanesene nožem koji je pronađen na mjestu događaja. Rasvjetljavanje tragedije nastavit će se dodatnim vještačenjima.