Što je ljubav: Automobilom namjerno udario suprugu i punicu, obe završile u bolnici

Na ovaj način nastavljena je bračna agonija Sanje Stojanović (33) iz sela Čapljinac kod Niša, koja je godinama bila žrtva nasilja u obitelji, pišu srbijanski mediji.

Minulog petka, kada se Sanja sa majkom Snežanom vlakom vratila iz Niša u Belotinac, na željezničkog postaji ih je sačekao njezin suprug D. S., kojeg je napustila prije nekoliko mjeseci. Odmah je fizički nasrnuo na nemoćne žene, udarajući ih šakama.

- Potom je sjeo u svoj ​​automobil, bijesno dodao gas i krenuo pravo na nas. Zakačio je jednu ženu, a onda kolima udario mene i majku. Završila sam na betonu, poslije udarca u šoferšajbu i prelijetanja preko krova automobila, ispričala je ona novinarima Večernjih novosti.

Stojanovićeva je izgubila svijet, a hospitaliozirana je na Neurokirurškoj klinici u Nišu, gdje je konstatirano da je imala dosta sreće, jer je zadobila samo lakše ozljede.

Njezina majka Snežana očekuje operaciju na Klinici za ortopediju zbog prijeloma noge, au Policijskoj upravi u Nišu su potvrdili da su D. S., osumnjičenom za nasilje u obitelji, odredili zadržavanje do 48 sati, poslije čega čega će biti priveden na saslušanje istražnom sucu Osnovnog suda u Nišu.