Staricu usmrtio sjekirom po glavi pa pokušao odsjeći noge

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
Njezino tijelo je doplutalo rijekom Unom, a uočeno je u blizini Vatrogasnog doma.

Nezapamćen zločin

- Izvučeno je tijelo starice čiji je nestanak prijavljen 28. listopada. Voda ju je izbacila do obale u Ulici Plandište, što su uočili prolaznici i prijavili policiji. Već površinskim pregledom tijela, mrtvozornik Doma zdravlja u Bihaću konstatirao je da se na cijelom tijelu nalaze ozljede koje nedvosmisleno upućuju na zločin, što je i potvrđeno obdukcijom na Odjelu patologije Županijske bolnice u Bihaću. Zbog istrage ne možemo otkrivati više detalja, osim da je privedeno i saslušano više osoba koje se dovode u vezu s ubojstvom, izvijestili su iz MUP-a ove županije. Još šturija je bila dežurna tužiteljica Fikreta Džamić. Kako smo pisali, policija ponajviše sumnja na pastorka nesretne žene, čiji je suprug umro prije nekoliko godina, a kao motiv se spominje koristoljublje i patološka mržnja. Budući da nitko nije htio podrobnije govoriti o ovoj temi, počevši od ovlaštenih pa do susjeda, koji strahuju za svoje živote sve dok se počinitelj ne stavi iza rešetaka, neslužbeno se mogla čuti stravična priča o masakru sjekirom. Naime, ubojica je nesretnu ženu ubio udarivši je više puta sječivom po glavi, da bi se nastavio iživljavati nad žrtvom.

Zločin sa sjekirom

- Uzrok smrti su mnogobrojne sječne rane glave i mozga nastale od posljedica udarca oštrim predmetom, najvjerojatnije sjekirom koja još nije pronađena.

Obdukcija je pokazala da je ubojica nakon što je smrt nastupila, želeći prikriti djelo i na neki drugi način riješiti se tijela, pokušao i oštricom joj odsjeći noge, u čemu nije uspio.

Udarajući sjekirom po nogama, polomio joj je kosti, ali noge nije odsjekao, pa je tijelo bacio u rijeku, naveo je izvor blizak istrazi, potvrdivši da je ubijena bila udovica, a od najbliže obitelji imala je samo dvije sestre, od kojih jedna živi u Australiji, a druga u Velikoj Kladuši.

izvor: večernji list