Stanovnici srpskog sela uhvatili pedofila i ubojicu pa ga istukli motkama i šipkama

zatvor, ivan bender, ubojstvo, silovanje, dileri, droga, policija, dodjela stanova, branitelji, manijak, policija, zatvor, otmica, akcija, taksa, pedofilija, silovanje, ivan bender, zatvor, zlouporaba položaja, silovanje, napad, sud, pljačka banke, Mostar, presuda, pucnjava, Sarajevo, pedofil, Livno, Tomislavgrad, ubojstvo, bjegunac, poticaj, Široki Brijeg, zatvor, vikend, pištolj, javni red i mir, narušavanje, ćatići, majka, sud, ubojstvo, grčka, Široki Brijeg, krađa, policija, crna kronika, poreč, pokušaj ubojstva, sdp h, Hrvatska, hrvatska vlast, zaduženost stanovništva, zaduženja, šverc, uhićenje, BIH, srpkinje, iznenađenje, Njemačka, izbjeglica, izbjeglice, Sarajevo, pucnjava, Mostar, napad, maloljetnik, lišen slobode
Bijesni mještani pronašli su monstruma, opkolili ga i potom ga tukli motkama i šipkama, piše Press. Pripadnici policije jedva su obuzdali stanovnike sela da ga ne ubiju.

Potjera za Mladenom Ogulincem trajala je više od 20 sati. Za monstrumom koji je najprije silovao, pa zadavio djevojčicu iz susjedstva tragali su gotovo svi stanovnici Starih Ledinaca i pripadnici policije sa psima tragačima. Kada su ga napokon uhvatili, na monstruma se sručio bijes seoskih mještana.

Udarali ga čim su god stigli

Prema riječima očevidaca, udarali su ga šakama, rukama, nogama, motkama i šipkama, a jedan od mještana pozvao je i oca djevojčice. U to su stigli policajci te ga spasili u posljednji trenutak. Monstrum je navodno samo jednom uzviknuo: "Joj, nemojte", a zatim zašutio, prenosi index.hr.

Mladen Ogulinac otišao je u subotu prijepodne u kuću u kojoj živi djevojčica sa svojim 4-godišnjim bratom. Njihovu su roditelji tada bili na poslu i djeca su bila zaključana, ali je Ogulinac znao gdje stoji ključ te je otključao vrata. Odveo je djevojčicu u svoju kuću i silovao je. Potom joj je stavio maramicu na usta i ugušio je. Nakon toga pobjegao je u šumu, a tri sata kasnije u njegovom je dvorištu otac djevjčice pronašao njezino tijelo.

Uhićeni je radio kao pekar, a prije desetak godina bio je osumnjičen za silovanje. Radi se o psihičkom bolesniku koji je liječen i ranije.