Šokatno: Učiteljice drogirale i silovale učenike

silovanje, Australija, učiteljice, silovanja, Amerika
Jedan od najdrastičnijih slučajeva zabilježen je u Massachusettsu. Bivša učiteljica Kristina Meckalm osuđena je na dvije godine i pet mjeseci zatvora, kao i na deset godina zabrane rada zbog silovanja i drogiranja 13-godišnjeg učenika.

Meckalmova (29) je uhićena u siječnju 2009. godine i osuđena je zato što je silovala dječaka čak 300 puta gotovo dvije godine. Prvi seks sa 13-godišnjim dječakom ona je imala u veljači 2006. godine, koristeći alkohol i marihuanu da bi ga uvjerila. Njihova seksualna veza završena je gotovo dvije godine kasnije, kada je dječak, tada star 15 godina, počeo se interesuje za djevojčice svojih godina.

U jednoj izjavi otac dječaka nazvao je učiteljicu "pravim predatorom i monstrumom", koja mu je uništila život.-Dovodili ste moja dva sina u smrtonosni rizik toliko mnogo puta, a ja to nisam znao, drogirali ste ih i opijali bez trunke obzira prema njihovom zdravlju, samo da biste ispunili svoje sebične potrebe - rekao je otac.

U Pennsylvaniji Nikol Zak (25), bivša učiteljica Kršćanske škole, uhićena je prošlog tjedna nakon što je, navodno, imala intimne odnose sa 15-godišnjim učenikom.

Dječak je policiji rekao da je seks upražnjavao s učiteljicom nekoliko puta u njenom stanu.

blic.rs